60plus Mässan

Årets roligaste mässevent

för dig 60+

 

Pressmeddelande: 60plus Mässan i Uppsala ställs in - flyttas till 2-3 september

  •   Publicerad 2020-03-11
  •   Uppsala

 

60plus Mässan, Uppsalas största seniormässa som skulle genomföras 2-3 september i IFU Arena flyttas nu fram i tid pga Coronaviruset.

60plus Mässan vänder sig till aktiva seniorer i Uppsala län och med hänsyn till målgruppen och det rådande riskläget har vi nu beslutat flytta mässan till 2-3 september, samma plats.

Vi har under senaste veckorna noggrant följt utvecklingen av Coronaspridningen i landet, och även haft direktkontakt med myndigheterna. Vi har in i det längsta varit optimistiska att detta inte skulle påverka genomförandet. Men med hänsyn till att 60plus Mässan vänder sig till  just seniorer, vilka är en speciellt utsatt målgrupp för coronaviruset, skulle detta evenemang kunna äventyra mångas hälsa.

”Det är med en enorm besvikelse och sorg i hjärtat vi måste meddela att 60plus Mässan inte kommer att genomföras som planerat. Detta beslut har tagits i samråd med våra utställare och IFU Arena. För oss är det säkerheten och hälsan hos våra besökare, utställare, personal mfl som självklart kommer i första hand.” säger Laila Ers Nilsson, VD och en av arrangörerna för mässan.

”Det har varit ett mycket svårt beslut genom att vi arbetat länge med förberedelserna inför mässan, men nu får vi blicka framåt till mässan i september, i samma arena och med samma spännande innehåll!"

Mer information; kontakta Laila Ers Nilsson, VD och arrangör 070-756 66 72, info@60plus.se