logga1.jpg
omraden.png
 

Nyheter

PRESSMEDDELANDE Premiär för 60plus Mässan i Hudiksvall 24-25 april 2018

2018-04-18

För första gången ska nu populära 60plus Mässan etablera sig och slå upp portarna i Hudiksvall, Glysisvallen, 24-25 april. 60plus Mässan är mässan som vänder sig till den aktiva senioren och över 50 spännande utställare inom olika branscher möter upp glada och intresserade besökare i sina bästa år! Denna mässa kommer att vara återkommande, med målet att växa som den gör på andra mässorter.

60plus Mässan riktar sig till aktiva kvinnor och män i mogen ålder
Dagens seniorer och 60plussare är aktiva och umgås mycket med vänner. De reser långt och ofta - gärna på äventyrsresa, skypar, bloggar, shoppar, bygger om och nytt, inreder, tränar, jobbar, bor bekvämt, går på kurs och njuter verkligen av livet. Det har 60plus Mässan tagit fasta på!

60plus Mässan är det stora eventet för länets invånare och långt ifrån en traditionell seniormässa. "Det finns alldeles för få moderna evenemang för alla kring 60 år och uppåt. Dagens seniorer är aktiva, intresserade och vill uppleva roliga saker och förverkliga drömmar" säger Pia Brunell som är en en av arrangörerna för 60plus Mässan.

Att dagens senior är en stor, intressant och viktig målgrupp för företag, kommuner, föreningar och organisationer, står helt klart. ”Vi ser att intresset att fysiskt kunna träffa 60plussarna i det egna länet växer för varje år. Detta har verkligen blivit en naturlig och viktig del i företagens marknadsföring” fortsätter Laila Fridh, mässarrangör och VD. Vi ska nu utveckla mässan i Hudiksvall så att den växer till den bästa träffpunkten för verksamheter, och där man som besökare hittar allt av intresse främst i den egna regionen/kommunen.

Över 20 föredrag och 50 utställare
Det blir två roliga dagar fulla med aktivitet, spännande utställare, intressanta seminarier med kända och omtyckta talare, tävlingar mm. Utställarna medverkar på 60plus Mässan under teman som bl. a resor, turism, hälsa, friskvård & träning, elektronik, tv & telefoni, boende, bilar, juridik, hemservice, inredning & möbler, politiska partier mm. Det blir även ett delikatesstorg med gott mathantverk.

Drop-in till Scenen. Några tips på vad som händer. 
- Östen Ericsson från ”Östen med resten” kommer att underhålla
- Charlotta Huldt, ambassadör för 1,6 miljonerklubben talar om klubbens stora arbete för kvinnors hälsa
- Förre utrikeskorrespondenten Malcolm Dixelius berättar om sina resor bl.a i Östra Europa.
- Vinexperten Gunilla Hultgren Karell, känd från TV lär oss om goda viner

Café / Restaurang finns på arenan.

Plats Glysisvallen, Promenaden, Hudiksvall. Öppettider kl. 10.00-16.00 båda dagarna. Entré 60 kr www.60plusmassan.se

Bilder/mer info: Kontakta Laila Fridh 070-7566672 info@60plus.se


Om företaget 60plus Gruppen i Sverige AB
Startades 2008 initialt som communityn 60plus.se av Pia Brunell och Laila Fridh. I 60plus Gruppen i Sverige AB ingår idag 60plus Mässan.
2009 fick 60plus.se Bona Postulata-priset för sin nyskapande affärsidé och goda förutsättningar till snabb utveckling. Denna utmärkelse tilldelas årligen från 15 välkända företag och näringslivsorganisationer i Uppland.

Om 60plus Mässan
60plus Mässan är en årligt återkommande mässa för seniorer som sedan 2011 genomförs i bl. a Uppsala, Hudiksvall, Gävle, Falun och Västerås. Mässan är en unik träffpunkt för länets aktiva seniorer och lokal service, företag och organisationer.

« Tillbaka 

 
60plus Mässan